Снимка: Нова тв

Боби Турбото стана поредния съквартирант, който напусна Big Brother All Stars. Не му помогна и подкрепата на Влади Въргала от студиото.

На елиминации се явиха Боби, Петя Буюклиева, Емил Каменов, Христо Трифонов и Тодор Славков. Буюклиева се "радваше" на най-много номинации, но бе спасена от Домсъвета, защото останалите "имали нужда от подобен дразнител".

В крайна сметка зрителите оказаха най-голяма подкрепа на Тодор Славков, който събра 51% подкрепа. Втори остана избраният от зрителите за най-харесван - Емо Каменов.

Актьорът Борислав Захариев, чиято цел бе да изчисти от името си Турбото, напусна и разкри интересни подробности от битието в къщата и алкохолните изцепки на Тодор Славков. В епизод, който ще бъде излъчен тази вечер, ще бъдат разкрити скандалните моменти, но Боби призна, че след няколко чашки "Славков си свалил гащите 350 пъти" и вече трудно се издържало.

Именно заради поведението на Малък Тошко Катето Евро побесня след номинациите. Тя поиска специален разговор с Биг Брадър, въпреки увещанията на Емо Каменов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase